Forskalingsutleie

Vi har ca. 10.000 kassetter i utleieparken
Flere av Malthus sine avdelinger har forskalingsutstyr til utleie. Det er også flere andre aktører rundt om i Norge som leier ut utstyr for Malthus. Ta kontakt med oss, så skal vi fortelle hvor nærmeste utleiedepot befinner seg.

Det beste resultatet

På bakgrunn av byggetegningene regner vi ut det optimale antall med forskalingskassetter, stag, kiler og strekkfisker som skal til i ditt tilfelle. På bakgrunn av dette utarbeider vi et kvalifisert prisoverslag.

Skreddersydd monteringsanvisning
Når ordren er bekreftet og avtalen signert, utarbeider vi en monteringsanvisning som forklarer fremgangsmåten for monteringen av den aktuelle forskalingen i detalj.

Alt du trenger
Leveringen fra Malthus eller andre utleiefirma som vi samarbeider med, inneholder det meste av det du trenger av riktig og nødvendig utstyr. Det betyr at du slipper å improvisere, eller avbryte arbeidet underveis. Når du er ferdig, demonterer du og leverer utstyret tilbake igjen. Enkelt og greit!
 
Riktig pris - hver gang!

Kassetter

/byggutstyr/forskaling/kassetter/rgb_arting-invest---forskalingsarbeid.jpg
Vårt kassett-system er basert på materialer som anvendes ved tradisjonell forskaling. Dette gjør at vårt kassettsystem enkelt kan suppleres med tradisjonell forskaling og omvendt. 
Les mer

Ringmur

hpim0525
Kassettene settes sammen for ringmur med inntil 60 cm høyde og ved bruk av hjørneløsninger og tilpasninger som til en standard mur. 
Les mer

Isolerte vegger

hpim0525
Vi har et godt system for isolerte sandwichbetongvegger fremstilt på byggeplass. Isolasjonen består av EPS (ekspandert Polystyren) eller XPS (ekstrudert Polystyren). Denne holdes på plass av to plastskiver som 
Les mer

Grunnmur

hpim0525
Entreprenører flest vet at Malthus kassettforskaling gir et profesjonelt resultat på en rask og enkel måte. 
Les mer
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no