Isolerte vegger

En elegant løsning • Ivaretar betongmurens gode egenskaper
Vi har et godt system for isolerte sandwichbetongvegger fremstilt på byggeplass. Isolasjonen består av EPS (ekspandert Polystyren) eller XPS (ekstrudert Polystyren). Denne  holdes på plass av to plastskiver som "snappes" på staget. Vulster sikrer riktig og betryggende plassering av isolasjonen. Kassettforskaling og isolasjon i samme dimensjon er den mest elegante løsningen. Systemet kan også benyttes ved konvensjonell forskaling og ved andre isolasjonsformater. En todelt støpetrakt sikrer lik støpehastighet på begge sider av isolasjonen.

Kjerneisolering med ISO-stag ivaretar betongmurens gode egenskaper, samtidig som de nye forskriftene i plan- og bygningsloven oppfylles. Her kan du glemme pussing og kostbart etterarbeid.

Utvendig isolering brukt som utvendig forskaling
En rask og økonomisk løsning til f.eks. sokkeletasjer. ISO-skiver forhindrer plastkônen å trenge inn i isolasjonsplaten. Sikre skjøtene mellom isolasjonsplatene godt, om nødvendig med ekstra bueskiver. Som innvendig forskaling er Malthuskassetten best, men konvensjonell forskaling går også bra.

ISO-stag
Isolert ringmur med isolasjonen plassert asentrisk. Innvendig opplegg for dekke og utvendig for kledning, teglforblending etc.

ISO-stag brukes ved kjerneisolering av mur.

Forskalingsutleie

/byggutstyr/forskaling/forskalingsutleie/kassetter-klare-til-bruk.jpg
Vi har ca. 10 000 kassetter i utleieparken
Les mer

Ringmur

hpim0525
Kassettene settes sammen for ringmur med inntil 60 cm høyde og ved bruk av hjørneløsninger og tilpasninger som til en standard mur. 
Les mer

Kassetter

/byggutstyr/forskaling/kassetter/rgb_arting-invest---forskalingsarbeid.jpg
Vårt kassett-system er basert på materialer som anvendes ved tradisjonell forskaling. Dette gjør at vårt kassettsystem enkelt kan suppleres med tradisjonell forskaling og omvendt. 
Les mer

Grunnmur

hpim0525
Entreprenører flest vet at Malthus kassettforskaling gir et profesjonelt resultat på en rask og enkel måte. 
Les mer
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no