Kassetter

Er du opptatt av presisjon og kvalitet, bør du velge Norges mest brukte kassettforskaling.

40 års erfaring
Malthus har drevet med produksjon, salg og utleie av kassettforskaling i over 40 år, og videreutvikler produktene kontinuerlig. Fornøyde kunder sier at kvaliteten på dagens kassett gir den beste totaløkonomien for brukeren.

Vårt kassett-system er basert på materialer som anvendes ved tradisjonell forskaling. Dette gjør at vårt kassettsystem enkelt kan suppleres med tradisjonell forskaling og omvendt.

Riktig utstyr er mer enn hele jobben.
Bruksområder for kassettsystemet inkluderer: Grunnmur med eller uten kjerneisolering, Såleforskaling, Ringmurforskaling, Støttemur og Kummer som Silokum, Vannkum, Oppsamlingskum, Gjødselkum, etc.

Landets mest solgte system
Kassettene produseres i vår fabrikk. Det betyr at vi har full kontroll og kan sikre kvaliteten i alle ledd. Vi arbeider hele tiden med tilpasninger og driver produktutvikling for å levere best mulig kvalitet med tanke på kost/nytte. Materialer til kassettene kan også leveres som precut, dersom du ønsker å montere dem selv.

Standard format er 50 x 270 cm, men vi har også andre varianter og tilpasninger. Malthus formstag: Bruddlast 20 kN/stk. Anbefalt nyttelast: 14 kN/stk. Kassettforskaling har fire stag per kassett, dvs. ca. 3,0 stag per m² i gjennomsnitt. Anbefalt maks.  formtrykk er beregnet ut fra tre formstag per m², dvs. 40 kN/m². For tilsvarende støpehastigheter, ta kontakt. 

Malthuskassetten leveres behandlet!
Uten tillegg i prisen, leveres Malthuskassettene behandlet med en gul Gori-beis som standard. Beisen er vannavvisende, og bidrar til å minske vanninntrengningen i treverket. Beisingen medfører i seg selv en ubetydelig vektøkning, som blir gevinst i form av litt lavere vekt når kassettene er våte. Redusert vanninntrengning gir skitt og støv et dårligere feste, noe du merker positivt med hensyn på renhold av kassettene.

Den beste totaløkonomien
Malthusforskaling gir en rimelig inngangsinvestering i forhold til andre forskalingssystemer. Tilbakemeldinger vi får, indikerer at de beisede kassetter varer i opptil flere år. Hver kassett er merket med dato for produksjon, så det er enkelt å følge med på hvor gamle de er. Som proff bruker vil du merke at våre kassetter er solide og tåler gjenbruk. Det ser du igjen på bunnlinjen. Snitt gjenbruk 50 ganger.

Forskalingsutleie

/byggutstyr/forskaling/forskalingsutleie/kassetter-klare-til-bruk.jpg
Vi har ca. 10 000 kassetter i utleieparken
Les mer

Ringmur

hpim0525
Kassettene settes sammen for ringmur med inntil 60 cm høyde og ved bruk av hjørneløsninger og tilpasninger som til en standard mur. 
Les mer

Isolerte vegger

hpim0525
Vi har et godt system for isolerte sandwichbetongvegger fremstilt på byggeplass. Isolasjonen består av EPS (ekspandert Polystyren) eller XPS (ekstrudert Polystyren). Denne holdes på plass av to plastskiver som 
Les mer

Grunnmur

hpim0525
Entreprenører flest vet at Malthus kassettforskaling gir et profesjonelt resultat på en rask og enkel måte. 
Les mer
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no