Selvbyggere

Enkelt å bruke • Raskt å gjennomføre • Nøyaktig og solid resultat
Glem tunge løft, søl og egen blandemaskin. Malthus kassettforskaling kan leies av husbyggere som skal bygge grunnmuren selv, og som ønsker et godt resultat uten unødvendig slit.

Her kan du lese mer om fremgangsmåten.

1. Oversiktlige utgifter
En støpt grunnmur er ofte det rimeligste alternativet både på kort og lang sikt. I tillegg sparer du ryggen for tunge løft og hardt arbeid.

2. Tid er penger
Når du støper din egen grunnmur i betong, reduserer du byggetiden betraktelig. Allerede 3-4 dager etter utstøping har betongen oppnådd styrke stor nok til å ta i mot huset. Deretter blir muren bare sterkere og sterkere fordi den kjemiske reaksjonen mellom sementen og vannet i betongen skjer i en kontinuerlig herdingsprosess.

3. Ingen etterbehandling
En støpt grunnmur krever ingen pussing i etterkant. I det øyeblikket du fjerner forskalingen er grunnmuren ferdig. For deg betyr det reduserte materialkostnader og betydelig bespart tid som du heller kan bruke på andre ting. Spør folk som har valgt andre metoder så kan du få høre de utroligste historier?

4. Råsterk, vanntett, proff levering
Selv om du er amatør som selvbygger, vil en profesjonell betongleverandør sørge for riktig kvalitet, tilstrekkelig mengde, rask levering og god service. Grunnmuren du får, har en styrke som langt overgår annet grunnmursmateriale. Den har stor motstandstyrke mot ytre påkjenninger, noe som er spesielt viktig i skrånende terreng eller der grunnen består av leirholdig masse. Dessuten er en betongstøpt grunnmur tett, med sterkt redusert vanngjennomgang. Noe som i praksis betyr at du får en helt tørr underetasje.

Støpt grunnmur i betong er et godt økonomisk alternativ både på kort og lang sikt
Med det rette verktøyet kan de aller fleste klare å bygge sin egen, solide grunnmur. Malthus kassettforskaling finnes hos utleiefirmaer og entreprenører over hele Norge. De fleste tilbyr utleie og veiledning for selvbyggere.

Klart du kan!

Brukertips - uisolerte konstruksjoner

hpim0525

Brukertips - isolerte konstruksjoner

hpim0525

Brukertips

hpim0525

Monteringsanvisninger

hpim0525
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no