Tilbehør

Forskaling
Malthus har egen forskalingsfabrikk og produserer mange typer forskalingskassetter.

Kassetter
Vårt kassett system er basert på materialer som anvendes ved tradisjonell forskaling.Vi har forskalingskassetter til isolerte vegger, ringmur, grunnmur, dekkeforskaling og til vanntank og silo.

Tilbehør
Malthus har et stort utvalg av tilbehør, bla. formstag til forskalingsarbeid, støpetrakter, veggventiler og armeringsstoler.

Selvbyggere
Malthus gir deg brukertips på så vel uisolerte som isolerte konstruksjoner og har også monteringsanvisninger.

Malthus har et stort utvalg av alt du måtte trenge av utstyr som sikrer at det du skal støpe blir så vellykket som mulig. Her presenterer vi et utvalg av tilbehør til vårt forskalingssystem.

Malthusstag

Malthus formstag er fremstilt av høyverdig stål, 800 kNmm2 . Det vil si at de har en brutto bruddgrense på vel 20kN. Max nyttelast er 14 kN pr. stag. Stagavstand 75x50 cm, gir 2,8 stag/m², hvilket betyr anbefalt støpetrykk på maximum 38kN.
Les mer
 

Støpetrakter

Ønsker du å forenkle arbeidet, anbefaler vi at du bruker støpetrakt. Spesielt ved støping av smale vegger. Støpetrakten gir enkel styring, raskere tømming og renere forskaling.
Les mer
 

Veggventiler

Trenger du ventiler for innmuring, leverer vi de fleste typene. Størrelse og type avhenger av hva rommet innenfor skal brukes til, men en hovedregel er at det er klokt å bruke tilstrekkelig med ventiler for å ha god lufting når bygningen er ferdig.
Les mer
 

Armeringsstol

Vi leverer de fleste armeringstoler, avstandslirer og lirestøtter i plast. Vi lagerfører alle de vanligste typene både for hardt og mykt underlag og de fleste høyde/overdekninger.
Les mer
 

Malthusstag

hpim0525

Veggventiler

hpim0525

Støpetrakter

hpim0525

Armeringsstol

hpim0525
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no