Gjerde

Anti-klatresystem  •  Forsterkede hjørner  •  Egen transportkorg

Sikkerhet

Når du setter opp et gjerde for å sperre av et område, er det et stort poeng at gjerdet gjør det så vanskelig som mulig for uvedkommende å ta seg forbi. Samtidig skal flyten av personer og kjøretøy med adgangstillatelse foregå så effektivt og praktisk som mulig.

Brukervennlig og solid

Malthusgjerdet er designet for høy grad av gjenbruk. Hjørnene har ekstra beskyttelse som er festet på den solide rammen. Kvalitetsnett med maskevidde på 5 cm, gjør det tilnærmet umulig å klatre i dette kvalitetsgjerdet.


Gode porter og personalløsninger

Låsbare dører og porter leveres i samme, solide utførelse. Dette sikrer at du kan skreddersy velfungerende adgangsløsninger til personer og transportmidler der det måtte trenges.
 

Så langt du bare vil

Malthusgjerdet består av paneler. Hvert panel er 3,5 meter bredt og 2 meter høyt og kan kobles sammen i det uendelige. Ved hjelp av riktig tilbehør og spesiallagede koblinger, kan du montere panelene sammen etter ønske og behov. Resultatet blir et gjerde som innfrir kravene til sikkerhet, hver gang.


Enkel transportering

Malthus har utviklet en egen transportkorg som tar 30 paneler av gangen. Det betyr at du kan frakte 105 meter gjerde i ett løft.

shutterstock 150120215

Gjerdeporter

Malthusgjerdet leveres med låsbare dører og porter i henhold til den samme, høye standarden som gjerdene. Pre-galvanisert, solid utførelse, med forsterkede hjørner og nett med bare 5 cm maskebredde, gjør det svært vanskelig å ta seg inn for uvedkommende. 
Les mer
 

Barrikadegjerder

Kanskje kjenner du barrikadegjerdet bedre under navnet 
Les mer
 

Spesifikasjoner

Malthusgjerdet er designet for høy grad av gjenbruk. Hjørnene har ekstra beskyttere som er festet på den solide rammen. Kvalitetsnett med maskevidde på 5 cm, gjør det tilnærmet umulig å klatre i dette kvalitetsgjerdet. 
Les mer
 

Transportløsninger

Malthus har utviklet en egen transportkorg som tar 25 paneler om gangen. Det betyr at du kan frakte 87,5 meter gjerde i ett løft. 
Les mer
 
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no