Spesifikasjoner

Anti-klatresystem  •  Forsterkede hjørner  •  Egen transportkorg
Når du setter opp et gjerde for å sperre av et område, er det et stort poeng at gjerdet gjør det så vanskelig som mulig for uvedkommende å ta seg forbi. Samtidig skal flyten av personer og kjøretøy med adgangstillatelse foregå så effektivt og praktisk som mulig.

 
Brukervennlig og solid
Malthusgjerdet er designet for høy grad av gjenbruk.  Hjørnene har ekstra beskyttere som er festet på den solide rammen. Kvalitetsnett med maskevidde på 5 cm, gjør det tilnærmet umulig å klatre i dette kvalitetsgjerdet.

Gode porter og personalløsninger
Låsbare dører og porter leveres i samme, solide utførelse. Dette sikrer at du kan skreddersy velfungerende adgangsløsninger til personer og transportmidler der det måtte trenges.

3,5 x 2 meter - så langt du bare vil
Malthusgjerdet består av paneler. Hvert panel er 3,5 meter bredt og 2 meter høyt og kan kobles sammen i det uendelige. Ved hjelp av riktig tilbehør og spesiallagede koblinger, kan du montere panelene sammen etter ønske og behov. Resultatet blir et gjerde som innfrir kravene til sikkerhet, hver gang.

Enkel transportering
Malthus har en egen transportkorg som tar 30 paneler av gangen. Det betyr at du kan frakte 105 meter gjerde i ett løft. Galvanisert utførelse med lommer for truck og 4 stk løfteører.

Alle gjerdene er pre-galvanisert for å sikre lang levetid.

Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no