Malthusvognen

Leie eller kjøpe? Nytt eller brukt? Valget er ditt.
Trenger dere et ekstra rom for en kortere periode?

Et hyggelig pauserom for de som jobber på et eksternt prosjekt?
Et midlertidig billettkontor eller en flyttbar garderobe for artist eller foredragsholder?

Løsningene er enkle og komfortable:

  • Malthusvogn
  • Personellvogn
  • On-site spiserom
  • Salgsvogn
  • Mobil garderobe med dusj
  • Førstehjelps-/behandlingsrom
  • Hvilerom
  • Overnattingsvogn


Godt isolert med lang levetid
Malthusvognen er laget slik at den skal være enkel å holde ren. Bestandige materialer er valgt for å lette vedlikeholdet. Vognene har lav egenvekt og består av en sandwich konstruksjon med glassfiber både innvendig og utvendig. Konstruksjonen legger vekt på å unngå kuldebroer og har solide støtteben i hjørnene for å sikre god stabilitet.

Solid understell
Transportunderstellet er spesielt tilpasset våre vogner. Det er bygget av varmgalvanisert stålprofiler som skrus sammen. Torsjonsfjæring, brems og ryggesperre er standard. Vognene kan også leveres med boggi. Lysutstyret leveres i henhold til kjøretøysforskriftene. Dersom vognen kun brukes som arbeidsbrakke eller toalettvogn, er den ikke registreringspliktig.

Høy standard • Fleksibel innredning • Bygget for norske forhold


Se vår brosjyre Velferd på Hjul her

Ta kontakt for nærmere informasjon.
 
Besøk vår levrandør her

Malthus AS har et finansieringssamarbeid med SG Finans AS. Som kunde hos Malthus har du dermed muligheten til å velge leasing fra SG Finans som finansieringsalternativ på alle produkter og løsninger du skal investere i. Dette gir deg en rekke fordeler:

Enkelhet
Handlefrihet
Individuell tilpasning
Forutsigbarhet
Fleksibilitet

SG Finans AS er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres under varemerkene SG Equipment Finance og SG Factoring. Kunnskap og nærhet til kundene er noen av selskapets sentrale verdier.

Våre modeller

Vognene har en utvendig overflate i glassfiber. Det gjør den svært enkel å vedlikeholde. Smuss og skitt vaskes lett bort, og skulle uhellet være ute, er overflaten svært reparasjonsvennlig. Det er omtrent som å reparere en plastbåt...
Les mer
 

Innredning

Vognene tilfredsstiller de fleste krav til høy standard og kvalitet. De har vinduer som kan åpnes, og du har muligheten til å tegne ditt eget innhold og kan gjerne leveres med inkludert toalettløsning, dusj, minikjøkken, etc. 
Les mer
 

Salgsvogn

Salgsvogner i sandwich-konstruksjon med glassfiber-utside og innside gir lang levetid. Dessuten er glassfiber et utmerket underlag for foliert dekôr, dersom du vil bruke vognen som markedsføringskanal. 
Les mer
 

Mobilt badeværelse

Baderom kan leveres i flere utgaver og med normal eller høyere standard.
Les mer
 

Beboelsevogn

Baderom kan leveres i flere utgaver og med normal eller høyere standard.
Les mer
 
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no