Salgsvogn

​Smarte løsninger • Lette å frakte • Enkelt vedlikehold

En representativ salgsvogn kan gjøre underverker for omsetningen. For de som skal betjene kundene, er det også viktig at vognen fungerer godt som arbeidsplass, slik at de kan konsentrere seg om å yte god service.

Kom og kjøp!
En salgsvogn av kvalitet gir deg det beste grunnlaget for profilering. Salgsvogner i sandwich-konstruksjon med glassfiber-utside og innside gir lang levetid. Dessuten er glassfiber et utmerket underlag for foliert dekôr, dersom du vil bruke vognen som markedsføringskanal. Vi leverer også salgsvogner i andre materialer. Har du spesielle ønsker, har Malthus egen fabrikk med lang erfaring i å spesialtilpasse presenningsløsninger som gjerne kan kombineres med en eller flere salgsvogner.

Hemmeligheten ligger i detaljene
Når du jobber med salg, er det viktig at logistikken fungerer optimalt. Vindu og/eller vegg som fungerer som halvtak i åpen tilstand, gir kundene ekstraservice i form av ly for hardt vær.  Solide materialer gir lang levetid og er en klok investering på sikt. Glassfiber er lett å holde representativ og ren, noe som er spesielt viktig innenfor salg. Vognen kan selvfølgelig også spesialtilpasses ditt bruksområde med tanke på innredning og adkomst.

Solide løsninger
Salgsvognene er fundamentert på et solid chassis med varmgalvaniserte skrudde profiler, aksling med torsjonsfjæring og brems. Vognene leveres med lysutstyr som tilfredsstiller kravene i henhold til kjøretøysforskriftene.

 

Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no