Borigger

Vi sørger for midlertidige moderne borigger til arbeiderne på et anlegg. Kort byggetid, ferdig innredning, gode fasiliteter og lang erfaring kjennetegner våre borigger.
side 1 - 4099 just

Enkel løsning

I stedet for å bruke tid og krefter på å skaffe innkvartering i privatboliger, som igjen krever transport til og fra arbeidsstedet, kan det lønne seg å bestille en skreddersydd boligrigg. Her får arbeiderne kort vei til arbeidsplassen, og kan bo godt, i et sosialt og hyggelig fellesskap.

Av erfaring vet vi at dersom man bor godt, er det lettere å trives, både på jobb og privat.


Innredede rom

Alle rom inneholder seng, pult, skap, stol og toalett.


Gode fasiliteter

I tillegg til borigg kan vi også levere nødvendige kontor- og servicebygg med bank, postkontor, butikk, lege- og tannlegekontor.

Fellesanleggene kan gjerne både inkludere resepsjon, administrasjonskontorer, kantine og velferdsfasiliteter som idrettshall, fotballbane, trimrom, internettkafé, egen kiosk og pub. Alt tilrettelegges etter arbeidernes behov.


Kort byggetid

Vi monterer og leier ut byggene etter behov og gjeldende forskrifter. Når leieperioden er over, demonterer vi  det hele og fjerner bygget fra tomten. Det er enkelt å bygge på eller redusere antall moduler.


Lang erfaring

Vi har lang erfaring i å skape gode løsninger som innfrir kundenes behov, og kompetanse til å møte utfordringer i form av infrastruktur og preferanser.

Blant våre fornøyde kunder kan vi nevne Aker Solution, Bergen Group, Veidekke, Forsvarsbygg, Norsk Hydro, Kverner AS, Statoil ASA og NCC Construction AS.

Referanser

Ormen Lange

/Bilder/Borigger/Side%201%20-%20Oktober%202006.jpg?w=980&h=418&bg=ffffff
BYGGEÅR: 2004   •   NORD-NORGE
Les mer
shutterstock 54460885

Kontakt oss

For mer informasjon - kontakt nærmeste Malthus-avdeling
Se vår oversikt
 

Virksomhetsområder

living-ic0n
public-ic0n
industry-ic0n
camp-ic0n
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no