Kantiner

Vi bygger kantiner som tåler intensiv bruk. Slitesterke materialer, sunt inneklima, trivsel og funksjon er blant våre viktigste prioriteringer!

Lang erfaring

En god kantine er en viktig kilde til trivsel og energi. Dette er et faktum basert på flere års erfaring. Vi planlegger, konstruerer og leverer alt fra små kafeteria-enheter til store industrikjøkken med en kapasitet til å betjene tusenvis av måltider hver dag.
 

Godt ustyrt

Vi leverer kantiner med kjølerom, fryserom, kjøkken og serveringsutstyr. Alt er tilpasset størrelsen og krav til funksjon. 
Ventilasjonsanlegget er dimensjonert for å være sikker på at den kan håndtere aktiv og langsiktig bruk,  samtidig som den sikrer et sunt inneklima i bygningen.

Tåler intensivt bruk

Enten brukerne kommer direkte fra anlegget i fullt arbeidsantrekk eller velger å skifte før middag, legger vi hovedvekt på trivsel.

Slitesterke materialer gjør det enkelt å holde trivselen god og renholdet hygienisk. Møblementet leveres i solid, praktisk og slitesterk utførelse, og tilfredsstiller gjeldende kravspesifikasjon.
 

shutterstock 54460885

Kontakt oss

For mer informasjon - kontakt nærmeste Malthus-avdeling
Se vår oversikt
 

Virksomhetsområder

living-ic0n
public-ic0n
industry-ic0n
camp-ic0n
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no