Arbeidstelt

Våre arbeidstelt dekker ethvert behov for rask, komplett og midlertidig overdekking. Arbeidsteltene kan settes opp i bredder fra 4,5 til 20 meter. Lengden er ubegrenset!

Fleksibilitet
Våre arbeidstelt produsert av O.B. Wiik er svært fleksible med ubegrensede bruksområder.

Arbeidsteltet fungerer for eksempel som arbeidsrom for rørleggere, kapperom for snekkere, lagerrom for isolasjon, dører og vinduer, som overdekking under støpejobber, ved hulltagning i tak og dekker og overdekking av broer, eller når hus eller hytter skal bygges på kalde og våte årstider.

Lønnsom leieavtale
Anleggsbransjen har behov for arbeidstelt i forskjellige størrelser. Du kan leie akkurat den størrelsen som trengs til de forskjellige prosjektene. Da slipper du å eie teltet selv, og unngår dermed lagring og vedlikehold av teltet.

Slitesterkt
Et godt arbeidstelt er fleksibelt, hindrer fuktighet og beskytter mot all slags vær og vind.Gode HMS-fordeler vektlegges høyt. Arbeidstelt forebygger de følgeskadene man kan oppleve dersom man jobber utendørs i Norge. Dette er med på å gjøre arbeidsdagen bedre for de ansatte,og dermed også arbeidskvaliteten.  

Tidsbesparende
Et arbeidstelt gjør arbeidet mer behagelig og tidsbesparende for de ansatte, samtidig som fremdriften og kvaliteten blir forbedret. 

Her kan du lese mer om våre arbeidstelt.

Idrettshall

/bygg/plasthaller/idrettshall/hall.jpg
En idrettshall er en billig, rask og fleksibel løsning for idrettsklubber med trang økonomi.
Les mer

Lagerhall

/bygg/plasthaller/wiik%20hall/o_b_wiik%20hall%20-%201.jpg
Lang levetid, stor fleksibilitet og rask leveringstid kjennetegner lagerhaller. Hallene leveres i størrelser fra 8 meter bredde og oppover.
Les mer
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no