Bolig for
vanskeligstilte

Vi leverer fullverdige boliger for vanskeligstilte. Boligene er robuste, moderne og enkle å vedlikeholde. Et verdig sted å bo kan være det første steget til et nytt og bedre liv. 

Slitesterke materialer

Basert på mange års praktisk erfaring bygges boligen i materialer som tåler å bli brukt. Vi vet at denne typen bygg utsettes for store påkjenninger og en betydelig slitasje. Derfor er materialvalget svært viktig.

 ”Alt er spesielt tilrettelagt og robust. Boligene skal håndtere utfordringene på en optimal måte, og tåle store påkjenninger”
Salgssjef Torvald Ree


Forskjellige boløsninger

Boenhetene egner seg godt til å stå alene eller sammen to, tre eller fire, for eksempel i et lite tun. De kan også settes sammen som rekkehus. Boligen kan enkelt flyttes til et annet sted, og tomten kan deretter tilbakestilles slik den opprinnelig var.
 

Åpen interiørløsning

Kjøkkenet har spiseplass og er ferdig utstyrt med blant annet innebygget kjøleskap og kjøkkenbenk i stål. Stuen er praktisk, og det er lagt vekt på behovet for begrenset innsyn.  Inngangspartiet har enkel garderobeløsning. Ekstern bod ligger i tilknytning til inngangspartiet. 
 

Praktiske rom

Vi leverer praktiske rom med plass til enkel eller dobbelseng etter behov. Toalett og vask kan leveres i stål som er praktisk i bruk og enkel å holde ren. Vi sørger også for en solid og funksjonell dusjløsning. 

Dimensjonering av rom og adkomst er planlagt for rullestolbrukere. Boligene kan leveres nøkkelferdige.

 

shutterstock 54460885

Kontakt oss

For mer informasjon - kontakt nærmeste Malthus-avdeling
Se vår oversikt
 

Virksomhetsområder

living-ic0n
public-ic0n
industry-ic0n
camp-ic0n
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no