Kontorer

Våre permanente og midlertidige kontorer kan enkelt tilpasses prosjektets behov. Skreddersøm, rimelige kostnader og en funksjonell løsning vektlegges høyt.
shutterstock 62287657
4618 just
img 5114

Skreddersydd

Hver arbeidsplass kan skreddersys til virksomhetens særegenheter og behov. Våre kontormoduler kan tilpasses anleggområdets beskaffenhet og prosjektets behov.

Utvendig kledning gir bygget det lille ekstra. Innvendige detaljer som valg av materialer og farger gir et ekstra særpreg.

Modulenes mål er i samsvar med kontormøblenes standardstørrelser, og åpner for en optimal utnyttelse av hver eneste kvadratmeter.Kostnadseffektivt og funksjonelt

Et modulbasert kontorbygg har mange fordeler og få begrensninger. Våre løsninger er svært fleksible. Dersom det er behov for flere kontorplasser raskt i anleggsperioden, er det enkelt å koble til flere moduler. Kontorlokaler kan også fjernes etter behov.


Utstyr inkludert

Hver enkelt modul kan leveres ferdig innredet med pulter og arkiv, lys, kaffetraktere og gardiner. Enkel tilkobling av elektrisitet og VVS gjør at kontorene kan være fullt operative fra dag én.

shutterstock 54460885

Kontakt oss

For mer informasjon - kontakt nærmeste Malthus-avdeling
Se vår oversikt
 

Virksomhetsområder

living-ic0n
public-ic0n
industry-ic0n
camp-ic0n
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no