Om modulbygg

Her er våre 10 grunner for å velge å bygge med moduler. 
p1040747

1. Kort byggetid

Bygget gjøres ferdig i fabrikk, samtidig som grunn- og fundamenteringsarbeid blir utført. Dette medfører kortere byggetid sammenlignet med tradisjonelle plassbygg.


2. Flyttbarhet

Våre modulbygg gir stor gjenbruksverdi, og kan flyttes til andre tomter etter behov.


3. Lave kostnader

Arbeid i produksjonshallen gir en effektiv produksjon som gir god kvalitet og lave kostnader. Det vil være vesentlig rimeligere å bygge med moduler sammenlignet med tradisjonell plassbygging.


4. Fleksibilitet

Modulene fungerer som byggeklosser med små enheter og repetisjoner. Modulbygg gir stor grad av fleksibilitet - det er enkelt å bygge på eller redusere antall moduler.


5. Arkitektonisk valgfrihet

Modulbygg er en byggemetode med god valgfrihet i forhold til arkitektonisk uttrykk, stil og kvalitet. Hvis du har ideer - realiserer vi disse for deg!

6. Skreddersydd

Modulbygg skreddersys til virksomhetens særegenheter og behov.


7. Innendørs arbeid

All produksjon foregår innendørs, noe som innebærer at fuktskader, frostskader eller forsinkelser på grunn av været ikke forekommer.


8. Miljøvennlig

Miljøgevinst med mindre energiforbruk, støy og støv fra byggeplass. Byggavfall håndteres og resirkuleres etter godt etablerte rutiner. Tre er et klimavennlig byggemateriale.


9. Godt utstyr - høy effektivitet

I produksjonshallen har man utstyr av topp kvalitet som betyr god produksjonslogistikk. Prefabrikering innendørs er effektivt. Hallene hvor modulene bygges er skreddersydd for oppgaven. Bruk av avansert teknisk utstyr gir stor grad av nøyaktighet og høy effektivitet.


10. Høy kompetanse og erfaring

Dyktige håndverkere og ingeniører med lang erfaring innen modulbygging sørger for god produktkvalitet og spesialtilpassede løsninger.

 

Virksomhetsområder

living-ic0n
public-ic0n
industry-ic0n
camp-ic0n
Malthus AS
Vassbotnen 1, 4313 Sandnes
Postboks 245, 4066 Stavanger

Send gjerne en e-post eller ring oss:
Telefon: +47 51 63 50 00
Telefaks: +47 51 63 00 33
E-post: malthus@malthus.no